Ny forlænget høring: Indkaldelse af idéer og forslag til ny planlægning i Laanshøj

Furesø Kommune har igangsat en ny planlægning for den sydlige og sydøstlige del af Laanshøj og indkalder nu idéer og forslag til planlægningen fra den 12. januar til den 31. marts 2016.
Den oprindelige høringsperiode med høringsfrist den 10. februar 2016 er således forlænget med små to måneder.

Den nye planlægning omfatter et forslag til kommuneplantillæg og et byggeretsgivende lokalplanforslag. Et debatoplæg om den nye planlægning blev offentliggjort den 14. januar 2016 og kan ses under 'relevante dokumenter' nederst på siden.

Byrådet har besluttet, at den nye planlægning skal igangsættes på baggrund af dialog med Boligejendom ApS, borgerne og beboerne i området. Boligejendom ApS ejer det pågældende projektområde i Laanshøj og har på den baggrund udarbejdet et skitseprojekt for den fremtidige udnyttelse af området. Skitseprojektet fremgår af linket på denne side.

Notat fra borgermøde om ny planlægning i Laanshøj
Der blev afholdt borgermøde om den nye planlægning for den sydlige og sydøstlige del af Laanshøj den 1. februar 2016 på Syvstjerneskolen i Værløse. Efter borgermødet udsendte Furesø Kommune en pressemeddelelse om sagen. Både pressemeddelelse og notat fra borgermødet, kan ses under 'relevante dokumenter'.

Dine muligheder
Forslag og idéer til den kommende planlægning kan sendes til: bme@furesoe.dk eller med Digital Post via borger.dk og virk.dk.

Sidste frist for indsendelsen er den 31. marts 2016.

Annoncen er offentliggjort på Furesø Kommunes hjemmeside den 9. marts 2016.


Sidst opdateret 07. maj 2018

Kontakt

Center for By og Miljø

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4000

Skriv til os via Digital Post  (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

For pressen

Siden refererer til et pdf-dokument. Læsning kræver Adobe Reader.