Hvem udsmykker Furesø Rådhus

Atriet (Foto: Mikkel Arnsted)
Foto: Mikkel Arnfred
Furesø Rådhus er et samlingspunkt for god kunst, og du er velkommen til at kigge forbi. Furesø Kommunes personalekunstforening står bag de skiftende udstillinger. Her på siderne kan du blive klogere på kunstforeningen, og hvordan du eventuelt selv kan komme i betragtning som månedens kunstner.

Udstillingerne i kommunens rådhus, Sløjfen, skal skabe skiftende stemninger og nye oplevelser, der giver anledning til noget nyt at tale om, når borgere og medarbejdere bevæger sig gennem byrummet.

Atriet i Sløjfen er et offentligt rum, hvor en række skiftende kunstnere får mulighed for at udstille deres kunst og design. Der skal være skiftende udstillinger for enhver smag, så Atriet tilføres forskellige udtryk over tid. Udstillingerne kan rumme alt fra malerier til brugskunst, keramik, skulpturer, smykker og meget mere, det er kun fantasien, der sætter grænser. Med andre ord vil et bredt udvalg af forskellige typer spændende og inspirerende kunst og design løbende udsmykke borgernes og medarbejdernes fælles hus.

Valgt af medarbejderne

Furesø Kommunes kunstforening er for ansatte i kommunen. Kunstforeningen drives af en valgt bestyrelse, der udvælger, hvilke kunstnere, der skal udstille i Atriet. Bestyrelsen står samtidig for at indkøbe kunst og design, som bliver udloddet til kunstforeningens medlemmer på den årlige generalforsamling.

Favoritter til salg

Ønsker du selv at købe noget af det udstillede kunst, hvad enten du er medarbejder eller besøgende, har du rig mulighed for det. Der vil være priser på de enkelte udstillingsgenstande, og ved henvendelse i receptionen i Atriet har du mulighed for at købe din favorit.

Læs mere om, hvordan du som kunster kan komme til at udstille i Atriet.

Sidst opdateret 04. december 2017

Kontakt

Effektivisering og HR

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4143

Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)