Furesøs børn er fremtiden

sjove børn
Uanset hvem vi er, drømmer vi om det samme for Furesøs børn og unge: At hver og én af dem får de bedste muligheder. At de trives og udvikler sig. Og at de vokser op som samfundsborgere, der klarer sig godt i livet. Dét står bøjet i neon over Furesø Kommunes børne- og ungepolitik.

Politikken handler især om at skabe det rigtige fundament. Vi sætter ind allerede i børnehaver og vuggestuer for at sikre, at hvert enkelt barn får de bedste forudsætninger, og i Furesø Kommune er der generelt et stærkt fokus på at tænke sammenhæng ind i børns og unges hverdag – ikke mindst via gode, trygge overgange mellem vuggestue, børnehave, skole og fritidstilbud.

Et godt fundament støbes også på ambitioner

Furesøs skoler, daginstitutioner, fritidstilbud m.v. lægger vægt på at udfordre alle børn og unge og støtte dem i at udfolde deres potentiale så meget, som de hver især kan.

Et skolevæsen blandt de bedste

Det går godt på Furesøs skoler. Alle er landet på begge ben efter skolereformen, og i løbet af syv år er det lykkedes at hæve gennemsnittet en hel karakter – fra 7,2 i skoleåret 2009/2010 til 8,2 i skoleåret 2015/2016. På landsplan er karaktergennemsnittet 7,0, og Furesøs skolevæsen ligger placeret som det femtebedste i landet.

Ud over syv folkeskoler og en 10. klasse skole ligger også Marie Kruses Skole med grundskole, 10. klasse og gymnasium i Furesø Kommune.

 

Bliv fem år for en dag

- se videoen med en dag i Furesø set fra femårige Filippas vinkel:

Sidst opdateret 16. juni 2017

Kontakt

Center for Dagtilbud og Skole

Stiager 2
3500 Værløse
E-mail: dagtilbudogskole@furesoe.dk

Find Center for Dagtilbud og Skole på Krak

 

Relevante links