Find job i Furesø - eller tag det med

Skilt: Jobs
Det er store fordele ved at bo og arbejde i Furesø - uanset om du søger job her, arbejder uden for kommunegrænsen eller tager din egen virksomhed med hertil: Den helt rigtige beliggenhed, midt i den grønne natur, tæt på motorvejen, 17 minutter fra Rådhuspladsen.

Smag lokalt: Lokale råvarer - lækre produkter

Søde jordbær. Økologiske landæg. Specialbrygget øl. Lokale kvalitetsprodukter fås overalt. Besøg fx Rokkedyssegårds bærunivers uden for Værløse. Tag ungerne med til Stengårdens hønsegård og frugtplantage nær Farum. Sluk tørsten i æblemost på Solgården i Bregnerød. Eller byd kæresten på mad og drikke på Bryggeri Skovlyst i Hareskoven.

Danmarks mest erhvervsvenlige kommune

Dansk Industris erhvervsklimaundersøgelse 2016 placerede Furesø som Nordsjællands mest erhvervsvenlige kommune for fjerde år i træk. Det er vi rigtig stolte af.

I Furesø Kommune vil vi rigtig gerne hjælpe dig og din virksomhed på vej. Vi er i tæt dialog med erhvervslivet og skaber løsninger sammen. Du kan få hjælp til alt fra iværksætterhjælp til eksportnetværk, som kan hjælpe dig ud over Danmarks grænser.

Vi gør meget ud af at geare vores forvaltning til de erhvervsdrivendes behov, så vi hurtigt kan komme ud over rampen, når behovet melder sig. Ikke mindst gør vi meget ud af, at vi holder hvad vi lover.

Vi har vedtaget en unik erhvervspolitik, der beskriver, hvad vi helt konkret gør for at skabe optimale betingelser for såvel eksisterende som nye virksomheder. Vi kalder det Furesø Fordele.

 

Søg job i lokalområdet

Til daglig arbejder vi i Furesø Kommune for at servicere en stor del af vores 40.615 indbyggere. I vores jobunivers kan du finde alle vores ledige stillinger. Her kan du læse meget mere om udvalgte arbejdsområder, medindflydelse, kompetenceudvikling, personalegoder mm. 

Herudover søger vores lokale virksomheder løbende arbejdskraft, så måske er tiden inde til at søge nye udfordringer.

Sidst opdateret 04. februar 2019

Kontakt

Erhvervsteam

Erhvervskonsulent
Flemming Ipsen
Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 5454

Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)