Design og logo

Furesø Kommunes design, eksempel på placering af logo
Furesø Kommunes designmanual giver enkle og funktionelle anvisninger om, hvordan vores design skal bruges i forskellige medier.

Manualen henvender sig til kommunens medarbejdere og til designprofessionelle og på disse sider kan du eksempelvis finde byvåben, logo og skrifttyper.

Om designet

Furesø Kommunes identitet er skabt med afsæt i følgende karakteristika:

  • Et sted med fantastisk natur med plads og luft, skov og sø.
  • Et sted med plads til mangfoldighed og dialog.
  • Et sted med et rigt kulturliv og engagerede borgere.

Kontakt

Designprogrammet er udarbejdet af designbureauet 1508 A/S. Har du spørgsmål til designet, er du velkommen til at kontakte Kommunikation.


» ByvåbenVåbenskjoldet indeholder to symboler: Bølgelinjerne, der henviser til Furesøen, og fuglen, der er blevet til med inspiration i den danske romantiske digter Christian Winthers digt Flyv, Fugl! Flyv fra 1828. Digtet omhandler netop livet omkring...
» FarverFuresø Kommunes primære farve er petroleumsblå. På publikationer, plakater m.v. optræder den primære farve altid alene eller sammen med et billede.
» TypografiSkriften DTL Argo er kommunens primære typografi. Den bruges til overskrifter og mindre tekstmængder i al trykt kommunikation, som laves professionelt - fx hos et trykkeri. Brugen af DTL Argo er et markant identitetsskabende element i kommunens...
» Det femte elementBetegnelsen "det femte element" refererer på fagsprog til et ekstra grafisk element, der understøtter de øvrige grundelementer i designet som en stærk, dekorativ identitetsmarkør.
» Medier og eksemplerI det følgende vises eksempler på, hvordan Furesø Kommunes nye design anvendes på forskellige medier. Til udvalgte eksempler kan du downloade skabeloner. Skabelonerne sikrer en konsekvent og ensartet brug af designets grundelementer.
Sidst opdateret 06. juni 2017

Kontakt

Kommunikation

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4012

Skriv til os på 
kommunikation@furesoe.dk
(Journalisthenvendelser, aktindsigter, rundspørger o.a.)

Skriv til os via Digital Post for personfølsomme henvendelser