Gratis teaterforestilling for kommunens elever i udskolingen

Forestillingen Habibi blev vist 2017
Hvert år inviterer Integrationsrådet alle kommunens udskolingselever til en gratis teaterforestilling.

I 2017 blev teaterforestillingen ”Habibi” vist for eleverne. Den blev fremført af Opgang2 Turnéteater, og omhandlede om fremmedangst og tilhørsforhold

Furesø Integrationsråd har gennem flere år i samarbejde med Furesø Teaterforening vist en årlig teaterforestilling for børn og unge, så de får en fælles oplevelse, der tager udgangspunkt i et eller flere emner vedrørende integrationsområdet. I  2017 var det 5. gang. Teaterforestillingerne er gerne formidlet på en måde, der kan nå ud til denne målgruppe, og som kan bidrage til skolernes undervisning af eleverne.

I 2017 blev teaterstykket Habibi fra teatergruppen Opgang2 opført gratis for Furesø kommunes ældste klasser d. 2. maj i Galaksen. Ca. 300 elever og lærer overværede teaterforestillingen.

Teaterforestillingen ”Habibi” er en musikalsk teaterfortælling om fremmedangst og tilhørsforhold. Det er et eventyr om identitet, forskelle og frygt. Om hvad der sker, når angst og mistro rykker ind i samfundet, ind i familien, ind i individet. Teaterstykket er skrevet af den Reumertvinder Pia Marcussen.

Sidst opdateret 12. januar 2018

Kontakt

Furesø Jobcenter

Hvedemarken 3-5
3520 Farum
Tlf.: 7235 5100

Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

Åbningstider
Telefon og ekspedition
Mandag til onsdag kl. 10-14
Torsdag kl. 10-17
Fredag kl. 10-14