Integrationsprisen

Integrationspris 2017 - Tina Jeanette Stand Petersen
Tina Jeanette Stand Petersen modtog prisen i 2017
Furesø Integrationsråd tildeler hvert år en integrationspris. På denne side kan du læse om prisen og se hvem der har vundet den de seneste år.

Integrationsprisen uddeles for at udtrykke offentlig anerkendelse overfor enkeltpersoner, arbejdspladser eller foreninger, der har udvist særlige initiativer, med det formål at fremme mangfoldighed og integration i Furesø Kommune.

I forbindelse med afholdelse af ”Farverige Furesø” overrækkes Furesø Kommunes Integrationspris. Prisen tildeles for at udtrykke anerkendelse overfor enkeltpersoner eller foreninger, der har udvist særlige initiativer med det formål at fremme mangfoldighed og integration og derigennem være rollemodel for andre.

Integrationsprisen i 2017 blev tildelt Tina Jeanette Strand Petersen, der er centerleder i Svanepunktets rehabiliteringscenter. Med stort engagement og motivation af medarbejderne, har Tina i samarbejde med medarbejderne ydet en særlig indsats overfor kvinder med flygtningebaggrund. Sammen har de givet mulighed for, at borgere med flygtningebaggrund har gennemgået praktik – og uddannelsesforløb, den såkaldte Integrationsgrunduddannelse (IGU). Det har været med stor succes – ikke mindst for de kvinder, der deltog, og med stor fortjeneste til Tina Jeanette Strand Petersen, at forløbene er gået så godt.

Formanden for Integrationsrådet, Neslihan Diksan nævnte i talen til Tina, at hun blandt andet er ” Usædvanlig god til at tilpasse arbejdsopgaver og påtager sig arbejdsopgaver ud over det forventelige. Det ligger i hendes DNA at hjælpe sine medmennesker. Hun kan simpelthen ikke lade være”.

Integrationsprismodtagere de seneste år:

2016: Lars Hansen, fra enkeltmandsvirksomheden Cambium
2015: Farum Boldklub
2014: Alexander Engel, fra Furesø Rapskole
2013: De frivillige i Lektie- og Sprogcaféen på Farum Bibliotek

 

Sidst opdateret 12. januar 2018

Kontakt

Furesø Jobcenter

Hvedemarken 3-5
3520 Farum
Tlf.: 7235 5100

Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

Åbningstider
Telefon og ekspedition
Mandag til onsdag kl. 10-14
Torsdag kl. 10-17
Fredag kl. 10-14

For pressen
Siden refererer til et pdf-dokument. Læsning kræver Adobe Reader.