Farverige Furesø 2015

Farverige Furesø
Billede fra Farverige Furesø 2015
Lørdag d. 13. juni inviterede Furesø Integrationsråd igen til Farverige Furesø. Der var masser af underholdning, blandt andet musik, dans og klovnerier for børn og barnlige sjæle.

Farverige Furesø blev et stort tilløbsstykke. Man måtte sno sig igennem de mange boder med smagsprøver og kulturoplevelser fra hele verden. Det var sjette gang, at Farverige Furesø fandt sted. Dagen forløb i højt humør med mere end 2.500 gæster. Farverige Furesø er et brobyggende arrangement, hvor borgere på tværs af forskellig kulturel baggrund kan mødes og dele sjove oplevelser sammen.

Traditionen tro åbnede borgmesteren Ole Bondo Christensen arrangementet.

Duoen Singh & Goldschmidt spillede jødisk/arabisk musik og danske sommersange og fik hele kulturhuset til at synge med. Der var farvestrålende dans fra Kina og Brasilien og cirkusoptræden med klovnen Tapé. Furesø Rapskole underholdte med byens raptalenter og der blev tegnet kalligrafi og dekoreret masker i maskeværkstedet.

Ligesom de foregående år var der festlige boder med gratis smagsprøver fra nærmest alle verdenshjørner. Der vil blandt andet være mad fra Kina, Indien, Brasilien, Marokko, Tyrkiet samt æblekage fra Danmark.

Undervejs i arrangementet blev den årlige Integrationspris uddelt. Prisen uddeles til personer eller foreninger, der har gjort en forskel, gået nye veje eller vist et stort personligt engagement. I 2015 år gik prisen til Farum Boldklub for arbejdet med at integrere flygtninge og indvandrere gennem fodbold og foreningsliv.

Sidst opdateret 16. december 2015

Kontakt

Furesø Jobcenter

Hvedemarken 3-5
3520 Farum
Tlf.: 7235 5100

Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

Åbningstider
Telefon og ekspedition
Mandag til onsdag kl. 10-14
Torsdag kl. 10-17
Fredag kl. 10-14

For pressen
Siden refererer til et pdf-dokument. Læsning kræver Adobe Reader.