Sundhedspolitik

Sundhedspolitik 2013 

Byrådet i Furesø Kommune vedtog den seneste sundhedspolitik i januar 2013. Politikken efterfølger Furesø Kommunes første sundhedspolitik fra 2008.

Visionen lyder:

"Det skal være let for alle borgere i Furesø Kommune at tage aktivt del i et sundt liv hele livet."

 

Sundhedspolitikken skal ses i forlængelse af Byrådets vision og skal være en rettesnor for de indsatser, vi prioriterer i sundhedsfremme- og forebyggelsesarbejdet i Furesø Kommune. Dermed skal sundhedspolitikken fungere som forpligtende arbejdsredskab for medarbejdere og som retningsgiver for samarbejdspartnere.

Forebyggelsespakker og sundhedspolitik

Sundhedsstyrelsen har i løbet af 2012 udgivet en række forebyggelsespakker med anbefalinger til kommunernes sundhedsfremmende arbejde. I Furesø Kommune vil vi arbejde med implementeringen af aktiviteter beskrevet i henholdsvis forebyggelsespakkerne og i sundhedspolitikken i en sammenhæng. I løbet af 2013 vil igangsatte aktiviteter blive registrerede og implementering af de resterende indsatser vil blive planlagt.

Sundhedspolitikken sætter særligt fokus på områderne bevægelse, kost, alkohol, tobak,  misbrug og mental sundhed.

Forebyggelsespakkerne beskæftiger sig med tobak, alkohol, fysisk aktivitet, mental sundhed, seksuel sundhed, hygiejne, indeklima i skoler, mad og måltider, solbeskyttelse, overvægt og euforiserende stoffer.

Du kan læse sundhedspolitikken herunder. Vil du gerne have en trykt udgave, så send en mail til sundhed@furesoe.dk.

Sidst opdateret 31. maj 2017

Kontakt

Social- og Sundhedssekretariatet

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4000

E-mail: sundhed@furesoe.dk


Find Social- og Sundhedssekretariatet på Krak

Siden refererer til et pdf-dokument. Læsning kræver Adobe Reader.