Delområde 9 - fælleshus i Laanshøj

Fælleshuset er tænkt i stærk sammenhæng med landskabet, og spiller på udsigten til de smukke naturlige omgivelser. Således opløses bygningens ydre grænse og zoner, hvorved relationerne mellem inde og ude smelter sammen, som sikrer en direkte relation mellem bruger og natur. Det er projektets intention at skabe en bygning der fungerer som en social hub i tæt tilknytning til naturen, der faciliterer fællesskab og sammenhold og kan huse store som små forsamlinger.

Koncept

På toppen af højderyggen troner det historiske vandtårn som et pejlemærke for hele Laanshøj. Vandtårnet agerer som et vertikalt ankerpunkt for fælleshuset, der med sin horisontale længderetning indskriver sig ydmygt i det kuperede landskab. Fredsskoven står med sine store trækroner og åbne underskov som et smukt scenetæppe til sammenstillingen af de vertikale og horisontale elementer tårnet og fælleshuset udgør. Læs mere om det nye fælleshus på Laanshøj.

 

Illustration over fælleshuset

 

Illustration af det nye fælleshus i Laanshøj

 

Delområde 9 - rekreative formål; fælleshus


Sidst opdateret 20. marts 2017

Kontakt

Center for By og Miljø

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4000

Skriv til os via Digital Post  (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

For pressen

Siden refererer til et pdf-dokument. Læsning kræver Adobe Reader.