Erhvervsforside

Arrangementer for erhvervslivet

Erhvervsarrangementer
Furesø Kommune arrangerer en række erhvervsrettede inspirationsmøder med Furesø Erhvervsforening og Furesø Industriforening som medarrangører.

Kickstart-møde: Kurveknækker Furesø Erhverv
» Kickstart-møde: Kurveknækker Furesø Erhverv 3.10.2017Sæt fokus på energiforbruget i din virksomhed og hør om, hvordan det kan give bedre bundlinje.
Persondataloven
» Persondata - fra lov til dagligdag 4.10.2017Den store europæiske persondataforordning træder i kraft den 25. maj 2018. Kom og få en kort introduktion til regler og grundprincipper i den fremtidige regulering.
Invitation til fem gratis erhvervsarrangementer i efteråret 2017
» Fem Fede Foredrag i FuresøI samarbejde med Furesø Erhvervsforening og Furesø Industriforening inviterer Furesø Kommune til fem gratis erhvervsarrangementer i efteråret 2017.
Iværksætterhuset
» "Iværksætterintro"Overvejer du at starte egen virksomhed eller er du lige kommet i gang, så kom til gratis Iværksætterintro møde
Iværksætterhuset
» "Speedrådgivning" Speedrådgivning arrangementerne er din chance for at få gratis og individuel rådgivning fra en ekspert
Erhvervsservice i top
» Gratis vejledning og sparringVEJLEDNING/SPARRING Du kan som iværksætter/virksomhed få gratis vejledning og sparring på 1:1 møderne med en Iværksætterkonsulent
Væksthus Hovedstadsregionen
» Vejen til vækstVæksthus Hovedstadsregionen hjælper alle virksomheder, der gerne vil øge væksten.
Erhvervsarrangementer
» Arrangementer for erhvervslivetFuresø Kommune arrangerer en række erhvervsrettede inspirationsmøder med Furesø Erhvervsforening og Furesø Industriforening som medarrangører.
Sidst opdateret 14. september 2017

Kontakt

Erhvervsteam

Erhvervskonsulent
Flemming Ipsen
Tlf.: 7235 5454

Byudvikler
Jesper Krarup
Tlf.: 7235 4000

Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)