Erhvervsforside

Tilskud til ansættelser

Medarbejder med tilskud, giver nogle attraktive vilkår for virksomhederne samtidig med de hjælper en ledig tættere på arbejdsmarkedet

Står I over for at skulle ansætte ny medarbejder er det muligt at ansætte en kandidat, der har behov for at komme tættere på arbejdsmarkedet fx via ansættelse i en praktikperiode eller en periode med tilskud. På den måde får din virksomhed mulighed for at vurdere den nye medarbejder både fagligt og socialt og på attraktive vilkår.

 

» FleksjobMed fleksjobordningen er det muligt at ansætte personer, som kun kan arbejde få timer om ugen. Virksomheden udbetaler kun løn for den arbejdsindsats, som den fleksjobansatte reelt yder.
» JobrotationMed jobrotationsordningen kan din virksomhed sende en eller flere medarbejdere på efteruddannelse og erstatte de ansatte med ledige vikarer i uddannelsesperioden.
» LøntilskudLøntilskudsordningen giver mulighed for, at virksomheder kan ansætte en ny medarbejder med reduceret lønudgift for en periode.
» Løntilskud til medarbejder med et handicapFor at lette adgangen til arbejdsmarkedet for nyuddannede med handicap er det muligt at starte ansættelsen med løntilskud.
» VirksomhedspraktikVirksomhedspraktikken afdækker og optræner den lediges faglige, sociale og/eller sproglige kompetencer, og er en god en god måde at blive opkvalificeret på.
» IGUIntegrationsGrundUddannelsen (IGU) er en mulighed for at ansætte og opkvalificere flygtninge, og familiesammenførte til flygtninge, i virksomheder.
Sidst opdateret 19. februar 2019

Kontakt

Furesø Jobcenter

Hvedemarken 3-5
3520 Farum
Tlf.: 7235 5100

Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

Åbningstider
Telefon og ekspedition
Mandag til onsdag kl. 10-14
Torsdag kl. 10-17
Fredag kl. 10-14

For pressen