Topbillede til fanebladet borger

Almen 10. klasse på Egeskolen

Egeskolen
Egeskolen er Furesøs 10. klasseskole, der har en skole i Jonstrup og en afdeling på Campus Furesø i Farum.

Egeskolen modtager hvert år mange unge mennesker fra Furesø, men også fra de omkringliggende kommuner. Fælles for de eleverne er, at de alle har et ønske om at udvikle sig. Det kan være i enkelte fag, personlige kompetencer, præsentationer / fremlæggelser, selvtillid, selvværd, arbejdsvaner, struktur og strategier i forhold til skolearbejde mm.

Vi arbejder ud fra en grundtanke om, at alle elever har brug for gode strategier både i forhold til det faglige arbejde, men også i andre af livets forhold. Vi forsøger at hjælpe den enkelte elev med at finde hensigtsmæssige og realistiske strategier, så de unge har større mulighed for at starte sin ungdomsuddannelse med at være i et fagligt og mentalt overskud.

Læs mere om Egeskolen

Fester, rejser og projekter på tværs

Uanset om du vælger Egeskolen eller Furesø Erhvervsuddannelser, så bliver du en del af et stærkt ungemiljø med fokus på, at du kan udvikle dig i trygge rammer. Vi laver fester, rejser, idrætsdage, projekter osv. på tværs.

Hvad kan jeg blive?

Både den almindelige 10. klasse og erhvervsskolernes kombinerede, erhvervsrettede 10. klasse giver dig adgang til at fortsætte på en hvilken som helst ungdomsuddannelse.

Tilmelding

Tilmelding til 10. klasse og ungdomsuddannelser sker normalt via optagelse.dk inden 1. marts. Ønsker du at høre mere om mulighederne for optagelse efter 1. marts, så er du meget velkommen til at kontakte skolen. 

Sidst opdateret 14. marts 2017

Kontakt

Egeskolen

Jonstrupvangvej 150D
3500 Værløse
Tlf.: 7235 7450
Hjemmeside: egeskolen.dk

Find Egeskolen på Krak

Siden refererer til et pdf-dokument. Læsning kræver Adobe Reader.