Topbillede til fanebladet borger

Almen 10. klasse på Egeskolen

Egeskolen
Egeskolen er Furesøs 10. klasseskole, der har en skole i Jonstrup og en afdeling på Campus Furesø i Farum.

Egeskolen modtager hvert år mange unge mennesker fra Furesø, men også fra de omkringliggende kommuner. Fælles for de eleverne er, at de alle har et ønske om at udvikle sig. Det kan være i enkelte fag, personlige kompetencer, præsentationer / fremlæggelser, selvtillid, selvværd, arbejdsvaner, struktur og strategier i forhold til skolearbejde mm.

Vi arbejder ud fra en grundtanke om, at alle elever har brug for gode strategier både i forhold til det faglige arbejde, men også i andre af livets forhold. Vi forsøger at hjælpe den enkelte elev med at finde hensigtsmæssige og realistiske strategier, så de unge har større mulighed for at starte sin ungdomsuddannelse med at være i et fagligt og mentalt overskud.

Læs mere om Egeskolen

Fester, rejser og projekter på tværs

På Egeskolen bliver du en del af et stærkt ungemiljø med fokus på, at du kan udvikle dig i trygge rammer. Vi laver fester, rejser, idrætsdage, projekter osv. 

Hvad kan jeg blive?

En 10. klasse på Egeskolen giver dig adgang til at fortsætte på en hvilken som helst ungdomsuddannelse.

Tilmelding

Tilmelding til 10. klasse og ungdomsuddannelser sker normalt via optagelse.dk inden 1. marts. Ønsker du at høre mere om mulighederne for optagelse efter 1. marts, så er du meget velkommen til at kontakte skolen. 

Relevante filer

 
Sidst opdateret 03. april 2018

Kontakt

Egeskolen

Jonstrupvangvej 150D
3500 Værløse
Tlf.: 7235 7450
Hjemmeside: egeskolen.dk

Find Egeskolen på Krak