Topbillede til fanebladet borger

Sundhedstilbud og arrangementer

Hjerte af mennesker
Tag aktiv del i et sundt liv. Furesø Kommune har tilbud, der hjælper dig på vej. Læs om kostvejledning, rygestop, arrangementer og meget mere.

Sundhedstilbud i Furesø

Furesø Kommune arbejder med sundhed ud fra visionen: "Det skal være let for alle borgere i Furesø Kommune at tage aktivt del i et sundt liv hele livet." 

En skål med æble skåret i både
» Diætvejledning for borgere med særlige behovFuresø Kommune tilbyder kostvejledning til borgere med særlige behov. Hensigten er, at den enkelte borger gennem vejledning bliver støttet til at foretage og fastholde...
Skilt rygning forbudt
» RygestopkursusRyger du? Leger du med tanken om at holde op? Så er der hjælp at hente. Det kan lykkes! Et rygestop kursus giver den største chance for at holde sit rygestop. Vil du...
Silouette der drikker af en flaske
» Alkohol - vejledning og behandlingFuresø Kommune tilbyder vejledning og behandling ved et stort alkoholforbrug eller misbrug. Det er gratis og anonymt.
» Tilbud og muligheder i foreninger og lokalområdeDer er mange muligheder for at være aktiv i Furesø Kommune. Her kan du finde informationer om foreninger, kulturliv, idrætsfaciliteter og den skønne natur.
Børnefødder
» SundhedsplejenSundhedsplejen arbejder for at fremme sundhed og trivsel hos såvel småbørn som skolebørn.
Billede af tandbørster og link til tandplejen
» Velkommen til Furesø Kommunale TandplejeFuresøs kommunale tandpleje sikrer tandpleje til børn og unge samt omsorgstandpleje.
veteranindsats
» Veteranindsatsen i FuresøEn veteran er en person, der på baggrund af en beslutning truffet af Folketinget, regeringen eller en minister har været udsendt i mindst én international mission. Det...
Sidst opdateret 05. december 2018