Topbillede til fanebladet borger

Sundhed for alle

Kittel og æble
Om alt fra sundhedskort, lægevalg, rygestop og kostvejledning til hjemmesygepleje, træning, hjælp og tilbud, når det gælder dit helbred.

 

 

Sygesikringskort
» Sygesikring og lægevalgVil du skifte læge, bestille nyt sundhedskort eller skifte sygesikringsgruppe
Hjerte af mennesker
» Et sundt og godt liv - inspiration og hjælp på vejen Tag aktiv del i et sundt liv. Furesø Kommune har tilbud, der hjælper dig på vej. Læs om stress, mental sundhed, sundhedsdage, kost, aktiv fritid, vaccinationer og meget...
Førstehjælpskasse
» Lev godt med sygdomVi kan hjælpe dig i forbindelse med din eller en pårørendes sygdom. Det kan være genoptræning, patientskoler eller hjemmesygepleje.
Dyrk din mentale sundhed
» Mental sundhed og stressDet betyder noget, hvordan vi går og har det, om vi trives. Både for livskvalitet og for helbred.
Flag på halv
» DødsfaldSker et dødsfald her i landet, eller i udlandet, har du mulighed for at få råd og vejledning, der kan støtte og hjælpe dig.
Kvinde, der taler i mobiltelefon
» Akut SygdomAkut sygdom eller skade? Kontakt egen læge eller 1813.
genoptræning
» Genoptræning og rehabiliteringHvis du har behov for det, tilbyder vi dig ambulant genoptræning på Furesø Kommunes Genoptræningscenter. Er der behov for døgnrehabilitering, genoptræning og/eller aflastning...
Cigaretskod
» RygestopRyger du? Leger du med tanken om at holde op? Så er der hjælp at hente. Det kan lykkes! Et rygestopkursus giver den største chance for at holde sit rygestop.
Puslespil
» Arrangementer og foredragHer kan du nemt få et overblik over arrangementer, foredrag mv. i regi af Furesø Kommune, der kan give viden om og inspiration til det gode og sunde liv. Her finder du...
Utilsigtede hændelser
» Utilsigtede hændelser (UTH)På siden her kan du finde viden om hvordan du indberetter en utilsigtet hændelse.
» Tilbud til borgere med KOL - Har du åndenød?Har du KOL? Så kan du få hjælp til at få en bedre hverdag. Furesø Kommune tilbyder rehabilitering til borgere med KOL.
Sidst opdateret 06. januar 2015