Topbillede til fanebladet borger

Furesø Kommunale Hjemmepleje

Hjemmehjælper
Furesø Kommunale Hjemmepleje kan tilbyde hjælp til personlig pleje og praktisk bistand udført af veluddannet og erfarent personale. Vores medarbejdere er altid tæt på og kender Værløse og Farum rigtig godt.

Hvordan får du hjælp?

Hvis du har behov for hjemmehjælp skal du visiteres.

Når du har fået tildelt hjælp, kommer en medarbejder fra Furesø Kommunale Hjemmepleje og aftaler hvilket tidspunkt, der passer dig - vi er fleksible i forhold til de aftaler, du i øvrigt har. Vores personale er altid i tæt kontakt med en sygeplejerske, som kan vejlede og give gode råd. Der er hermed basis for tæt samarbejde mellem hjælper og sygeplejerske i de situationer, hvor det kan være aktuelt.

Samarbejdet mellem dig og din hjælper

Furesø Kommunale Hjemmepleje er en arbejdsplads, hvor personalet vægtes højt, og der er fokus på uddannelse, så hjælperne bedre kan vurdere behovet i samråd med dig. Du kan bytte ydelser i samråd med din hjælper, hvis du har brug for hjælp til andre opgaver, end dem du er visiteret til.

Hvordan er det, når hjælperen har fri eller ferie?

Furesø Kommunale Hjemmepleje har gennem tiden udviklet og skabt en kvalificeret hjælp til alle borgere, der har brug for hjemmehjælp. Du vil altid få en kontaktperson tilknyttet men i tilfælde af ferie, fridage eller kursus, vil der altid blive tilbudt en anden medarbejder. Personlig pleje vil altid blive leveret på dagen – er der afbud på den praktiske bistand rengøring, tøjvask eller indkøb, vil du få tilbudt en anden dag.

Døgnpleje

Furesø Kommune har døgnpleje. Det betyder, at der tilbydes hjemmehjælp og sygepleje i dag-, aften- og nattetimer, afhængigt af den enkeltes behov. Formålet med døgnplejen er, at borgere i Furesø, på trods af svækkelse, sygdom eller handicap, har mulighed for efter eget ønske at leve og bo i deres eget hjem så lang tid som muligt.

Sidst opdateret 31. maj 2017

Kontakt

Furesø Hjemmepleje

Tlf. 7235 5757

Hjemmehjælpsplanlæggere:
Telefontid: mandag-fredag 8-9.30 og 12.30-14

Farum: 7235 5749
Værløse: 7235 5729