Topbillede til fanebladet borger

Dig som borger

mennesker
Bestil tid i Borgerservice, når det passer ind i din kalender. Læs også om Pas, Kørekort, Vielse, Flytning og Lægeskift.
» Tidsbestilling i BorgerserviceBestil tid i Borgerservice, når det passer ind i din kalender. Har du et ærinde i Borgerservice, skal du bestille tid i forvejen. Planlæg dit besøg i Borgerservice hjemmefra og undgå unødig ventetid.
Pas
» PasBestil tid i Borgerservice, når det passer ind i din kalender. Skal du have et nyt pas i Borgerservice, skal du bestille tid i forvejen. Planlæg dit besøg i Borgerservice hjemmefra og undgå spildtid.
Et kørekort
» KørekortBestil tid i Borgerservice, når det passer ind i din kalender. Skal du have et nyt kørekort i Borgerservice, skal du bestille tid i forvejen. Planlæg dit besøg i Borgerservice hjemmefra og undgå spildtid.
boligblok
» FolkeregisterOm vielse, navneændring, dåb og navngivelse, separation og skilsmisse, dødsfald og 'Robinsonlisten'
Sedler og mønter kastet i en lille bunke
» Dine takster og tilskudHer kan du finde oplysninger om forskellige tilskuds- og støtteordninger, eksempelvis legater, kontanthjælp, familieydelser, boligstøtte, varmetillæg m.m.
Sygesikringskort
» Sygesikring og lægevalgVil du skifte læge, bestille nyt sundhedskort eller skifte sygesikringsgruppe
NemID
» BorgerserviceBestil tid i Borgerservice, når det passer ind i din kalender. Har du et ærinde i Borgerservice, skal du bestille tid i forvejen. Planlæg dit besøg i Borgerservice hjemmefra og undgå spildtid.
Lovgivning
» RetshjælpenRetshjælpen i Værløse er en forening, der blev stiftet i januar 2014 med det formål at give gratis juridisk hjælp, fortrinsvis til borgere med begrænset økonomi.
Sidst opdateret 19. september 2018