Topbillede til fanebladet borger

Rekrutteringsforløb for virksomheder

Jobsøgning
Jobcenter Furesø er også stedet, hvor virksomhederne kan søge arbejdskraft. Målet er at gøre det nemmere og hurtigere at matche virksomheder og ledige, og at indsatsen over for den enkelte og virksomheden bliver bedre og mere målrettet. Det er der allerede mange virksomheder, der gør i kommunen.

Det rigtige match er vigtigt

Jobcentret har en stor viden og indsigt i borgernes ressourcer og kompetencer og har en bred erfaring i virksomhedernes behov, da jobcentret er i kontakt med mange virksomheder ugentligt. Det er en oplagt mulighed for virksomhederne.

Som jobcenter har vi ledige kandidater med kompetencer inden for alle mulige erhverv. Vi hjælper virksomhederne med dele af  rekrutteringsarbejdet når egnede kandidater udsøges til konkrete stillinger, og jobcentrets kendskab til de ledige betyder, at vi målrette kan sende kvalificerede kandidater til jobsamtaler i virksomhederne. Vi kender de ledige og kan hjælpe med at lave en udsøgning, der passer til den medarbejder, som virksomheden har brug for.

Hvad får virksomheden ud af det?

Efter aftale - og evt. besøg i virksomheden - undersøger jobcentret det antal kandidater, som vi aftaler og virksomheden står efterfølgende for den egentlige jobsamtale.

Virksomhederne sparer en masse tid med at læse ansøgninger. Virksomhedskonsulenten i jobcentret tager også gerne en indledende samtale med den ledige om det konkrete job, før den egentlige samtale i virksomheden. På den måde sikrer vi os det bedste match.

Jobopslag

I tilfældet at, at jobcentret ikke kan foretage det nødvendige match af kandidater i forhold til virksomhedens ønske,, Der kan være perioder, hvor jobcentret faktisk ikke har ledige kandidater inden for bestemte erhverv. Så tilbyder virksomhedskonsulenten jobcentret virksomheden den service, at slå stillingen op på www.jobnet.dk nettet, så stillingen også kommer ud til dem, der er i job på nuværende tidspunkt.  Denne service tilbydes inden for alle erhverv.

Rekrutteringsenhed

Jobcentret tilbyder at hjælpe med at finde din nye medarbejder - hurtigt og effektivt. Jobcentret udvælger de jobsøgere, som passer til jobbeskrivelsen, og sender CV'er på de bedst egnede ud til virksomheden, som de ønsker at tale nærmere med. Jobcenter Furesø har i flere år haft fokus på rekrutteringsopgaven, men opgaven har nu en endnu højere prioritet - det har bl.a. udmøntet sig i at antallet af virksomhedskonsulenter er øget markant. Jobcentret vil på alle måder gerne være med til at understøtte de lokale virksomheder, der skal ansætte nye medarbejdere, eller som vil indgå aftale om etablering af beskæftigelsestilbud til ledige furesøborgere i form af aftaler om virksomhedspraktikker eller løntilskudsjob. 

Kontakt jobcentret

Har du brug for en ny medarbejder eller en snak om andre ting i forbindelse med rekruttering, kontakt venligst koordinator i Jobcenter Furesø, Anette Ridder, telefon 72 16 53 23 eller mail; asri@furesoe.dk

Se også eksempler og denne historie på, hvordan virksomhederne bruger Jobcenter Furesø til rekruttering af nye medarbejdere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sidst opdateret 27. juli 2018

Kontakt

Furesø Jobcenter

Hvedemarken 3-5
3520 Farum
Tlf.: 7235 5100

Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

Åbningstider
Telefon og ekspedition
Mandag til onsdag kl. 10-14
Torsdag kl. 10-17
Fredag kl. 10-14

For pressen