Topbillede til fanebladet borger

Beskæftigelses-, aktivitets- og samværstilbud

Ungevenner
Furesø Kommune har forskellige beskæftigelses-, aktivitets- og samværstilbud.

Væresteder for borgere med sindslidelse

På Nygårdsterrasserne, Farum Midtpunkt er der samlet tre forskellige aktivitets- og samværstilbud:

Lyspunktet

Er et samværstilbud, der har åbent alle ugens dage i dagtimerne. Der tilbydes socialt samvær, et måltid mad og forskellige aktiviteter.

Lysthuset

Er et aktivitetstilbud, der har åbent to dage om ugen i dagtimerne. Der er tilbud om kreative aktiviteter, motion i sportshallen og fælles frokost.

Dagligstuen

Er en aftentilbud til en lille gruppe af brugere, der har særlig behov for social kontakt og et måltid om aftenen. Dagligstuen har åben 4 aftener om ugen.

Der kræves visitation til alle tilbud. Kontakt sagsbehandler i Voksenhandicap for visitation til tilbuddene.

Du kan også læse nærmere om tilbudene i Furesø Kommunes kvalitetsstandard for lokale bo- og dagtilbud. 

 

Dag- og aftentilbud til voksne udviklingshæmmede - Lynghuset

Lynghuset er et job- og aktiveringstilbud i dagtimerne og et fritidstilbud i aftenstimerne. Der kræves visitation til alle Lynghusets tilbud.

Dagtilbuddet består af 4 forskellige tilbud:

Pedalartisten

Et tilbud om beskyttet beskæftigelse hvor vi istandsætter og sælger gamle cykler, reparerer egne og andres cykler indenfor målgruppen samt legecykler fra andre institutioner for handicappede mv.

Kreaværkstedet

Et tilbud om beskyttet beskæftigelse eller samvær, hvor vi producerer alt indenfor det kreative. f.eks. malerier, ler, smykker, klip og klister, julepynt, påskepynt og meget mere.

Køkkenværkstedet

Et tilbud om beskyttet beskæftigelse, hvor vi sammen laver god og ernæringsrigtigt kost til de borgere som benytter Lynghuset.

Gartnerteamet

Et tilbud under beskyttet beskæftigelse og Grøn aktivering, hvor vi tilbyder ligestillede institutioner og borgere i eget hjem hjælp til pleje og vedligeholdelse af deres haver, altankasser mm. Derudover er vi en del af Grøn Aktivering hvor vi har pasning og pleje af arealerne ved Søndersø. Vi råder over en arbejdsvogn til at transportere værktøj og medarbejdere rundt i kommune.

Samværstilbud

Et dagtilbud til ældreborgere med udviklingshæmning, som ikke længere har mulighed for at have et arbejde under beskyttet beskæftigelse.

Aftentilbud

Et fritidstilbud til voksne med udviklingshæmning, der giver mulighed for at mødes og have fælles oplevelser med ligestillede, samt spisning hver dag. Der ud over tilbydes udflugter, ferieture, kreative aftener, motion, film, sang, dans og hyggeligt socialt samvær med andre klubber i nærområdet.

Adresse:

Aktivitetscenter Lynghuset
Kirke Værløsevej 36
3500 Værløse

 

 

 

Sidst opdateret 10. november 2016

Kontakt

Voksenhandicap

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4000
Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)
Lynghuset (Samværstilbud)

Kirke Værløsevej 36
3500 Værløse

Tlf.: 7216 4780

Find Lynghuset på Krak

Lysthuset

Lille Værløsevej 36 A
3500 Værløse
Tlf.: 7235 5860

Find Lysthuset på Krak