Topbillede til fanebladet borger

Nye seniorbofællesskaber på vej

Byggehjelm og tegninger
Information om de kommende seniorboligselskaber

Seniorbofællesskab på Bybækgrunden

Seniorbofællesskabet Midgård er et samarbejdsprojekt mellem Furesø Kommune, OK-fonden og de kommende beboere. Midgård kommer til at ligge meget centralt i Farum på Bybækgrunden imellem Farum Midtpunkt og Farum Bytorv.

www.Midgaard-Farum.dk

Seniorbofællesskab på Laanshøj

En større gruppe arbejder sammen med OK-fonden om etablering af et seniorbofællesskab i smuk natur og unikke omgivelser tæt på byen på Værløse flyveplads, "Nordlejren" nær ved Kirke Værløse

www.laanshojsenior.dk

Seniorbofællesskab på Langhusgrunden  

Det er Værløse Almennyttige Boligselskab på initiativ fra Furesø Kommune, der skal bygge boligerne. Det er arkitektfirmaet Vilhelm Lauritzen, der skal stå for udformningen af ca. 36 boliger på grunden ved Kirke Værløsevej 55, 3500 Værløse. 

www.ydungaard.dk/

Seniorbofællesskab på Hjortefarmen  

Et almennyttigt seniorbofællesskab placeret i Farum Nord. Seniorbofællesskabet har dannet en selvstændig forening, hvilket betyder at seniorbofællesskabet selv administrerer interesselister og anviser ledige boliger til interesserede. Bofællesskabet består af i alt 28 boliger – alle rækkehuse med et fælleshus ved selve indkørslen til området. Bofællesskabets fællesareal er det store område mellem rækkehusene, samt indkørsel, stier, veje, parkeringsarealer, paddeområder mod vest og fredskoven mod syd.

www.hjorteparken.dk/

Sidst opdateret 16. oktober 2017

Kontakt

Center for Social og Sundhed

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4000
Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

Siden refererer til et pdf-dokument. Læsning kræver Adobe Reader.