Topbillede til fanebladet borger

Byggesagsarkivet

Sagsarkiv
I byggesagsarkivet kan du finde de byggesager med tegninger og dokumenter, der har været på den enkelte ejendom gennem tiderne. Kvaliteten af byggesagerne varierer, afhængig af det materiale vi har fået indleveret.

» Søg i Digitalt byggesagsarkiv 

Tips til din søgning

Langt de fleste ejendomme kan du søge frem via adresse og husnummer. Kan du ikke finde det du søger, så prøv at søge på ejendomsnummer eller matrikelnummer. I større samlede bebyggelser kan det være en god idé at søge på det laveste husnummer i bebyggelsen/boligblokken eller matrikelnummeret på et eventuelt fællesareal. 

Hvad er ikke tilgængeligt digitalt?

Verserende byggesager er ikke tilgængelige i det digitale arkiv, men bliver lagt på snarest efter, at sagen er afsluttet. Enkelte ejendomme (f.eks. politistationer, banker m.m.) kan du heller ikke se i det digitale arkiv.

Kontakt eventuelt forvaltningen.

Om ejendomsmappen i øvrigt

Arkivet indeholder alle de oplysninger vi har om ejendommene i Furesø Kommunen. Sager fra Værløse indeholder ikke sager der senere er annulleret samt oplysninger om olietanke. Byggesagsarkivet er ikke fuldstændigt. En del sager fra Værløse er gået tabt og andre er skadet under branden på Værløse Rådhus i 1971.
Sidst opdateret 10. november 2016

Kontakt

Center for By og Miljø

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4000

Skriv til os via Digital Post  (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

For pressen