Topbillede til fanebladet borger

Workshop-række om nye bofællesskaber

Gruppediskussion

Tak for denne gang

Så nåede vi til vejs ende i forløbet om nye bofællesskaber i Furesø Kommune, og vi vil gerne sige tusind tak for en god proces med fantastisk engagement og deltagelse.

Et overvældende opstartsmøde med næsten 180 fremmødte gav opbakning til 3 livlige workshops, som er endt ud i hele 6 dedikerede bofællesskabsgrupper med hver deres spændende drømme og visioner, der skal udvikles i den kommende tid.

Deltagerne er igennem forløbet blevet præsenteret for blandt andet livet i bofællesskabet, muligheder i Furesø, faserne i processen fra vision til indflytning samt inspiration til denne. Formålet med workshop-rækken var at kickstarte deltagernes egen proces med redskaber og inspiration til det videre arbejde. Vigtigt er det også at bofællesskabsgrupperne på grund af deres fælles opstart kan blive ved med at bruge hinanden til sparring og vidensdeling.

Bofællesskabsgrupperne fortsætter nu på egen hånd arbejdet med at realisere drømmebofællesskaberne – vi ønsker dem held og lykke og glæder os til at se resultaterne.

Oplysninger og kontakt

www.facebook.com/nyebofaellesskaberfuresoe kan man læse opdateringerne fra workshopforløbet samt finde links til nogle af bofællesskabsgrupperne, og nederst på denne side findes filer fra forløbet.
Ved spørgsmål kan Center for By og Miljø i Furesø Kommune kontaktes via bme@furesoe.dk eller på tlf. 72 35 54 20.

Sidst opdateret 27. september 2017

Kontakt

Center for By og Miljø

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4000

Skriv til os via Digital Post  (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

For pressen

Siden refererer til et pdf-dokument. Læsning kræver Adobe Reader.