Topbillede til fanebladet borger

En frivillig ordning

I Furesø Kommune ønsker vi, at vi alle sorterer vores affald til gavn for miljøet og fællesskabet i kommunen. Erfaringer fra forsøg i både Furesø Kommune og mange andre kommuner i landet viser, at når vi først er kommet i gang med at sortere vores affald, vil vi sjældent undvære sorteringen igen. Den nye affaldsordning gælder i første omgang kun villaejere, og du bestemmer selv, hvor meget du vil være med.
Den 1. juni 2016 vedtog Furesø Byråd en ny affaldsordning, som i første omgang kun gælder villaejere. Med den nye affaldsordning øger vi serviceniveauet for borgerne, på den måde at du fremover får hentet meget mere affald direkte på din adresse. Så behøver du ikke længere at skulle køre på genbrugsstationen med dit sorterede affald.

Du bestemmer selv, hvor meget du vil være med

For at tilgodese alle borgere i Furesø Kommune er det muligt at framelde sig den nye affaldsordning. Har du ikke mulighed for eller ønske om at sortere dit affald, kan du afmelde én, to eller alle tre beholdere. Hvis du afmelder beholderen til mad- og restaffald, kan du blot fortsætte med at bruge din nuværende beholder eller stativ til dagrenovation.
Vil du afmelde én eller flere beholdere, skal du skrive til Vestforbrænding og notere din adresse samt hvilke(n) beholder(e), du vil afmelde.

Vælger du at framelde de nye affaldsbeholdere, skal du være opmærksom på, at din adgangsvej til dit nuværende stativ eller nuværende beholder stadig skal opfylde kravene om placering af beholdere, som du kan se her.

Læs i øvrigt vores FAQ om affald her.

Du kan melde fra løbende. Så henter vi beholderen/beholderne hurtigst muligt. Fortryder du, at du har afmeldt én eller flere beholdere, kan du melde dem til igen. Kontakt blot Vestforbrændings Kundeservice.

Sidst opdateret 12. juli 2017

Kontakt

Affald

Har du spørgsmål om affald?

Ring til Vestforbrændings kundeservice
tlf.nr. 70 25 70 60
Mandag - torsdag kl. 7 - 15.30
Fredag kl. 7 - 15

eller skriv til Vestforbrænding via dette link.

www.vestfor.dk