Topbillede til fanebladet borger

De 7 folkeskoler i Furesø

Lektiecafé på Farum Bibliotek
Her har du en liste over folkeskolerne i de 7 skoledistrikter i Furesø Kommune samt Egeskolen, som er en 10. klasseskole. Klik på den enkelte skole og læs mere om den på skolens hjemmeside.

Forældre har krav på, at deres barn optages i skolen i det distrikt , hvor barnet bor eller opholder sig. Forældre kan ønske en anden skole end distriktsskolen. I tilfælde af at der søger flere elever til en bestemt skole end der er er kapacitet til, gælder særlige kriterier for optagelse. Læs dem under "Fritvalgskriterier ved valg af anden skole end distriktsskolen".  

For børn, der skal starte i børnehaveklasse sker skoleindskrivningen i oktober-november i året før, barnet skal starte i skole. Familier, der er bosiddende i Furesø Kommune, vil modtage et informationsbrev til skoleindskrivningen i uge 42.

Hvis du er bosiddende i anden kommune men ønsker optagelse på en skole i Furesø Kommune for dit kommende skolebarn, skal du sende mail til pladsanvisningen@furesoe.dk

Er du tilflytter til Furesø Kommune, skal du henvende dig direkte til den skole, dit barn hører til. Se skoledistrikterne via linket her.
Er dit barn kommende skolestarter, skal du henvende dig til pladsanvisningen@furesoe.dk.

 

Husk, at hvis dit barn skal starte på et privat fritidshjem eller et fritidshjem i en anden kommune, skal du selv udmelde dit barn med en måneds varsel fra dets nuværende dagtilbud til den 30. eller 15. i en måned via digital pladsanvisning på borger.dk.

 

Læs mere om de enkelte skoler via linkene herunder:

Hareskov Skole

Lille Værløse Skole

Afdelingsskolen i Jonstrup (0. - 2. årgang - en afdeling under Lille Værløse Skole)

Egeskolen (kun 10. klasse)

Søndersøskolen

Syvstjerneskolen

Lyngholmskolen

Solvangskolen

Stavnsholtskolen

Ungdomsuddannelser


Sidst opdateret 05. oktober 2017

Kontakt

Center for Dagtilbud og Skole

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4000
Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

Relevante links