Topbillede til fanebladet borger

Tilbud vedr. børn og skilsmisse uden for Furesø Kommune

Skilsmisse
På siden her kan du læse om tilbud uden for Furesø Kommune.

Center for familieudvikling

Center for Familieudvikling tilbyder PREP kurser, som et forebyggende program, der er rettet til par, som er motiverede for at blive sammen og arbejde med deres relation. Det retter sig således  ikke til par, der er  til forældre der har valgt at blive skilt. Hertil tilbyder Furesø Kommune KIFF-kurser

Et PREP-kursus giver redskaber til god kommunikation og nye perspektiver på samlivet. PREP er et undervisningsprogram - ej at forveksle med parterapi.

Statsforvaltningen

Statsforvaltningen tilbyder forskellig hjælp i forbindelse med skilsmisse.

  • Børnegrupper for skilsmissebørn
  • Konfliktmægling for skilte forældre, der er parate til at gå hinanden i møde i samarbejdet om barnet
  • Børnesagkyndig rådgivning for skilte forældre, der har brug for rådgivning om barnets bedste i den aktuelle situation
  • Børnenes skilsmissetelefon. Statsforvaltningens børnetelefon er åben hver dag. Her har børnene blandt andet mulighed for at tale med en udenforstående om de svære følelser i forbindelse med forældrenes skilsmisse. De børnesagkyndige, der besvarer telefonen, kan også hjælpe med råd og vejledning. Kontakt Børnenes skilsmissetelefon på tlf. 20 600 550.   

Børns vilkår

Børns vilkårs har fokus på hvad der er bedst for børnene. På deres hjemmeside kan du finde information og gode råd vedrørende forskellige temaer, herunder skilsmisse.

  • BørneTelefonen hos Børns Vilkår er åben for alle børn og unge der har brug for en snak eller for gode råd fx i forbindelse med forældrenes skilsmisse. Det er anonymt. Kontakt BørneTelefonen på tlf. 116 111. 
  • ForældreTelefonen er for forældre der er bekymret for deres barn eller har spørgsmål omkring skilsmisse eller opdragelse. Du kan ringe anonymt til ForældreTelefonen og få børnefaglig rådgivning. Kontakt ForældreTelefonen på tlf. 35 55 55 57. 

 

Sidst opdateret 26. oktober 2017