Topbillede til fanebladet borger

Arbejder du med eller omkring et barn, der mangler en fritidsaktivitet?

Svømning
Er du lærer eller pædagog på en skole eller i en FFO i Furesø Kommune, eller har du på anden måde kendskab til et barn, som mangler en fritidsaktivitet? Så kan du hjælpe dette barn til at få en aktiv, sund og social fritid ved at kontakte Furesø Fritidsvejledning

Hvordan kan du hjælpe?

Gennem dit daglige arbejde med børn og unge har du fingeren på pulsen i forhold til det enkelte barns trivsel og familiens muligheder. Møder du børn og unge, som ikke har fritidsinteresser eller ikke har et socialt netværk uden for skolen, kan du formidle tilbuddet om fritidsvejledning til barnet og familie.

Som lærer eller pædagog på en skole kan du også være til stor hjælp i forhold til at udbrede kendskabet til Furesø Fritidsvejledning (FV) på skolen. Det kan fx være ved at gøre opmærksom på den på et lærerrådsmøde eller på et skole-hjem møde, tage det op i din egen klasse eller invitere en fritidsvejleder til at fortælle om FV til et skolearrangement. Vi kommer gerne ud og besøger jer!

Hvem kan få fritidsvejledning?

Fritidsvejlederne ønsker at hjælpe alle børn og unge i alderen 6-29 år, der bor i Furesø Kommune, og som ikke allerede er aktiv i en forening.

I FV hjælper vi børn og unge med at starte til en fritidsaktivitet. Vi er to fritidsvejledere, som meget gerne vil hjælpe netop dit barn med at komme ud i en fritidsaktivitet.

Fritidsaktivitet kan give et barn:

  • Nye venner
  • En sund og sjov hverdag
  • Succesoplevelser og bedre selvværd
  • Følelsen af at være en del af et fællesskab
  • Og meget meget mere...

Hvordan hjælper du?

Udfyld et ansøgningsskema, og Furesø Fritidsvejledning vil kontakte familien.

Har du spørgsmål til Fritidsvejlednings arbejde så kontakt en af fritidsvejlederne eller send en mail, så hører du fra os

Sidst opdateret 09. december 2016

Kontakt

Furesø Fritidsvejledning (FV)

Stiager 2
3500 Værløse
E-mail: fv@furesoe.dk

Fritidsvejledere:

Karsten Rasmussen
Tlf. 72355167

Josefine Needham Andersen
Tlf. 72354098