Topbillede til fanebladet borger

Rådgivning og vejledning

Historiefortælling
I Furesø Kommune har vi en række tilbud til børnefamilier, der har brug for rådgivning eller særlig støtte.


mor og dreng
» FamilierådgivningenHar du et barn med et fysisk eller psykisk handicap? Er du som voksen bekymret for et barn eller en ung i Furesø Kommune?
tegning hus og familie
» Familievejleder Har du et barn med en varig og betydeligt nedsat psykisk eller fysisk nedsat funktionsevne tilbydes du en vejledende samtale med familievejlederen.
Lille pige på bold
» BørnefysioterapeutHar dit barn motoriske/sansemotoriske vanskeligheder eller er det forsinket i sin motoriske udvikling? Børnefysioterapeuten tilbyder bistand for at fremme bedst mulig kropsfunktion, indlæring og selvstændighed.
Lille pige med bamse
» PsykologEr du bekymret for dit barns trivsel eller udvikling i dagtilbud eller skole? Psykologernes arbejde er en pædagogisk og psykologisk rådgivning til børn og unge i alderen 0-18 år samt deres familier.
børnehavebørn spiller
» Specialpædagogisk indsats i dagtilbudEr der i Jeres familie et barn med en diagnose eller andre vanskeligheder? Er der behov for en særlig indsats, tilbyder kommunen en specialpædagogisk indsats til barnets dagtilbud.
Børn leger teater
» Tale-hørepædagogHar du lagt mærke til, at dit barn er stille og ikke benytter ret meget sprog? Eller er dit barn ikke på samme sproglige niveau som andre børn på tilsvarende alder?
Fritidsvejledere
» Furesø FritidsvejledningFuresø Fritidsvejledning (FV) har til formål at støtte børn og unge, som er bosat i Furesø Kommune, til at blive en del af kommunens aktive fritidsliv
Sidst opdateret 26. april 2017

Kontakt

Center for Børn og Voksne

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4000

Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

For pressen