Topbillede til fanebladet borger

Fælles om Fritiden

SUMH
Furesø Fritidsvejledning (FV) sikrer at alle børn har mulighed for en aktiv fritid

Fælles om Fritiden

Børn med særlige behov er ofte meget ensomme. De har ikke tætte venskaber og bruger meget af deres fritid foran en skærm eller sammen med mor og far. Furesø Fritidsvejledning samarbejder med Furesø Frivilligcenter og Sammenslutningen af Unge Med Handicap om at støtte særligt udsatte børn til en aktiv fritid.

Vil du hjælpe børn med særlige behov med at få en gladere og mere aktiv fritid?

Hvis ja, så søger vi fritidsguider til projekt Fælles om Fritiden, hvor du kan gøre en stor forskel for et barns trivsel.

Alle kan blive fritidsguider! Det vigtigste er, at du er nærværende og stabil i den periode, hvor du guider et barn. Du behøver ikke være ekspert i handicap og diagnoser – men du skal være nysgerrig, og have lyst til at engagere dig i barnet og familien. Fritidsguidning tager 2-3 timer om ugen i op til 3-4 måneder, hvor du får lov at komme tæt på et barn og følge spændingen og glæden ved at komme i gang med noget nyt og fedt. Du får kurser i foreningsliv og særlige behov, og bliver del af en lokal frivilliggruppe i enten Furesø, Fredensborg, Rudersdal, Gentofte eller Høje Taastrup.

 

Har du lyst til at høre mere omkring projektet, eller er du allerede klar på at blive fritidsguide så kontakt Josefine fra Furesø Fritidsvejledning.

 

Sidst opdateret 14. oktober 2016

Kontakt

Furesø Fritidsvejledning (FV)

Stiager 2
3500 Værløse
E-mail: fv@furesoe.dk

Fritidsvejledere:

Karsten Rasmussen
Tlf. 72355167

Josefine Needham Andersen
Tlf. 72354098