Topbillede til fanebladet borger

Børn og familie

Børn og Famile
Anmeldelse af fødsel, navngivning og lidt om barsel og adoption. Her finder du også alt om vores dagtilbud, skoler og FFO samt oplysning om rådgivning og behandling til børn og familier, der har det svært.


Billede af baby og link til fødsel, adoption og barsel
» Graviditet, fødsel, barsel og adoptionHer kan du anmelde fødsel, navngivning og læse om barsel og adoption.
Billede af to drenge og link til børnepasning
» DagtilbudDagpleje, områdeinstitutioner, privat pasning. Skriv dit barn op eller se ventelisten via selvbetjeningslinket i topbjælken.
Bog med æble
» Skoler og Fritidsordninger (FFO)Læs om Furesø Kommunes 7 skoler, skolereform, skoleindskrivning, skoleferier og meget andet, der vedrører skolerne i Furesø Kommune.
tegning hus og familie
» Tidlig opsporing og tidlig indsatsBørn udvikler sig hver dag i de sammenhænge, de deltager i. Forskning viser, at når børn har behov for ekstra opmærksomhed eller støtte for at trives, er det af stor betydning...
Dreng læser
» Specialtilbud i Furesø KommuneLæs beskrivelser af specialtilbud indenfor dagtilbud og skole i Furesø Kommune
Billede af dreng og link til regler og vejledninger
» Opskrivning til pladsRegler for anvisning af plads i dagtilbud, frit valg over kommunegrænser, regler for tilsyn, forsikringsforhold m.m. finder ud på siderne her.
Udsnit af en kugleramme
» Takster og tilskudHer kan du finde takster for institutionspladser, økonomisk fripladstilskud, familieydelser og ægtefællebidrag
Kalender planlægning
» Lukkedage i ferieåret 2016-2017 Dagtilbud og FFO'er har lukket på følgende dage i ferieåret 2016-2017 og ferieåret 2015-2016.
Historiefortælling
» Rådgivning og vejledningI Furesø Kommune har vi en række tilbud til børnefamilier, der har brug for rådgivning eller særlig støtte.
Familieiværksætterne
» Furesø FamilielivSundhedsplejen i Furesø kommune og jordemødrene og barselssygeplejerskerne fra Hillerød Hospital tilbyder et samlet kursusforløb til alle førstegangsforældre i Furesø Kommune...
Dreng ved vindue
» Er du bekymret for et barn eller en ung?Er du bekymret for et barn eller en ung under 18 år i Furesø Kommune, så har du pligt til at underrette Center for Børn og Voksne.
Smågrise
» SkolelandbrugetSkolelandbruget er en besøgsgård, som kan benyttes af kommunens institutioner og skoler samt institutioner og skoler fra andre kommuner. 1-2 weekender om måneden er der...
colourbox581965 kost komprimeret tilpasset jpg
» Sundhedsambassadører på daginstitutioner, FFO og skolerSundhedsambassadører i daginstitutioner, fritidsordninger og skoler skal inspirere og udvikle sundhedsfremmende indsatser for børn og unge.
Hænder om hjerte
» Børn og skilsmisseI Furesø Kommune har vi forskellige tilbud, der henvender sig til familier og børn, der har brug for hjælp og rådgivning i forbindelse med skilsmisse. Det kan også være...
Sidst opdateret 27. maj 2016